Vindecarea reconectivă

 

Vindecarea reconectivă transcende orice tehnică și înglobează în ea beneficiile tuturor metodelor de vindecare energetică cunoscute.

***

Mai întâi, dă-mi voie să subliniez că nu prea mă interesează cuvântul "energie", folosit în legătură cu genul acesta de muncă de vindecare. Pentru mine este un termen mult prea rece și mult prea mecanic. Un alt motiv este acela că, în general, se consideră că energia scade o dată cu distanța. Frecvențele acestui continuum de reconectare nu scad odată cu distanța. Asta, pentru că vindecarea și transformarea au loc printr-un schimb de informații - "lumină și informații", ca să fiu mai exact.

Deși vindecarea aceasta se poate transmite prin energie, componenta energetică a acestei informații este doar unul dintre purtătorii ei.(...)

Vindecarea reconectivă se înscrie, mai degrabă, în sensul vindecării prin Spirit sau prin spiritualitate. Însă nu mă interesează nici termenul de "vindecare spirituală", pentru că deși în sensul său pur este mai în ton cu ceea ce facem, ceea ce a ajuns el să însemne astăzi este o colecție de lucruri date din mână în mână și o serie de oameni care se prosternează în fața lor cu venerație. Așa că nici termenul acesta nu este bun. Din câte înțeleg eu acum, ceea ce se întâmplă ar putea fi definit cel mai bine ca și o "comunicare spirituală/schimb de informații la nivel spiritual".1

 

reconectare

 

Ce se întâmplă în timpul ședințelor de Vindecare reconectivă

În timpul ședințelor de Vindecare Reconectivă se pot atinge stări de relaxare profundă care permit clientului să acceseze un nivel de conștiență și informație la care nu are acces în mod obișnuit. În felul acesta permite "vindecătorului interior" să acționeze neinfluențat de mintea conștientă care caută să direcționeze vindecarea acolo unde crede ea că este nevoie. Efectele ședinței sunt exact ceea ce clientul are nevoie în acel moment și ceea ce este el pregătit să primească.

Rezultatele pot să fie imediate, concrete și observabile, sau pot să se manifeste după un timp, să fie subtile și mai greu de observat. Este necesară o mai atentă observare a propriei noastre persoane: gândurile care apar, reacțiile la lumea înconjurătoare, deciziile spre care ne orientăm, modul în care evoluează relațiile noastre, schimbările care apar în plan fizic și emoțional.

După ședințele de vindecare cei mai mulți dintre clienții mei au sesizat o stare de liniște, mai mult calm și un somn mai bun. Câțiva au manifestat însă mai mult curaj de a-și exprima nemulțumirile și de a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru a "deranjat". Unele persoane au scăpat de dureri mai vechi sau mai noi de cap, iar altele și-au atenuat sau eliminat pe termen mai lung sau mai scurt dureri de umeri sau de brațe. Au fost persoane care în urma ședințelor de Vindecare reconectivă au conștientizat cu o claritate uimitoare tot ceea ce nu este armonios în viața lor, dar și tot ceea ce ar trebui să facă pentru a restabili această armonie.

Toate acestea au fost efecte ale ședinței și nu obiective pe care clienții și le-au propus. Acest lucru confirmă faptul că de regulă vindecarea nu are legătură cu ceea ce noi dorim să vindecăm în mod conștient. Uneori este suficientă o singură ședință pentru a declanșa reacțiile de vindecare interioară.

Cine se vindecă

Problema nu e cu vindecarea ci cu așteptările.

Obișnuiam să spun că nu toată lumea se vindecă. Acum nu mai cred asta. Acum cred că toată lumea se vindecă - deși nu neapărat în modul în care se așteaptă să se întâmple acest lucru. Recunoscând că "vindecarea" înseamnă reconectarea cu perfecțiunea Universului, ne dăm seama că Universul știe ce ne trebuie și ce vom dobândi, ca rezultat a ceea ce am primit. Chestia e că ceea ce ne trebuie s-ar putea să nu corespundă întotdeauna cu ceea ce așteptăm noi sau cu ceea ce credem că vrem. Așa cum vindecătorii trebuie să-și asume rolul de canale, la fel și pacienții trebuie să își accepte rolul de primitori. Treaba pacientului este, pur și simplu, să se pună la dispoziția energiilor vindecătoare și apoi să accepte ceea ce aduc acestea.(...) Uneori, pacientul va atribui vindecarea oricăror altor factori, numai nu timpului pe care l-a petrecut cu tine. Însă, la urma urmei, asta chiar nu contează!1


 

Reconectarea

Reconectarea reprezintă o oportunitate de evoluție accelerată a ființei umane. Prin Reconectare se creează condițiile pentru evoluția personală accelerată la oricare nivel: fizic, mental, emoțional sau spiritual.

În ce constă procesul Reconectării?

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori și linii de acupunctură, erau conectate la liniile care înconjoară planeta precum și la rețeaua energetică universală, legându-ne cu întreg Universul. În decursul timpului am devenit deconectați de la aceste trasee energetice. Reconectarea este o tehnică care introduce "noile" linii energetice ce ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibraționale unice și noi frecvențe de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusă prin schimbul de energie, lumină si informație, ce are loc în timpul procedurii de Reconectare și după aceea, între noi și Univers/Iubire/Dumnezeu.

Reconectarea se facilitează o singură dată în viață, numai în prezenta solicitantului, și se realizează în doua ședințe diferite, în zile consecutive. Este necesară o noapte de somn între cele două ședințe.

Înainte de Reconectare clientul trebuie să fi primit o ședință de Vindecare reconectivă. O ședință de Reconectare durează 30-40 minute.

Care este diferența între Vindecare reconectivă și Reconectare

Vindecarea Reconectivă și Reconectarea sunt două experiențe similare și conectate în același timp, dar care se centrează pe lucruri puțin diferite.

Vindecarea Reconectivă se referă la vindecare și de asemenea la evoluția noastră personală.

Reconectarea mai degrabă se referă la ajustarea cursului vieții și la evoluția sub această formă.

Vindecarea reconectivă transcende orice tehnică; Reconectarea presupune utilizarea unei tehnici specifice care se derulează pe o perioadă de două zile.

Vindecarea reconectivă se poate facilita și la distanță; Reconectarea se realizează numai în prezența solicitantului.

Când este potrivit pentru o persoană să solicite Reconectarea?

Când simte că viața sa are nevoie de asta, când îl intrigă, când simte că e ceva ce vrea să experimenteze.

 


Informatii practice esențiale pentru Vindecarea reconectivă și Reconectare

Starea psihică optimă

În timpul ședinței vei sta întins confortabil pe o masă de masaj, cu ochii închiși, ca și cum ai avea un pic de timp neașteptat pentru odihnă. Nu este recomandat să aștepți sau să te atașezi de un rezultat specific. Îți concentrezi atenția către interiorul corpului și observi ce simți. Nu este nevoie să aplici vreo tehnică de respirație, de relaxare, să meditezi, să te rogi, sau să vizualizezi scene de vindecare. Este suficient doar să fii receptiv și să observi orice apare în câmpul atenției, știind că participi la un proces pozitiv și interesant adus ție de Dumnezeu/Iubire/Univers...

Rolul practicianului

Sarcina care revine practicianului de Vindecare reconectivă este să 'asculte' și să se deschidă pentru a primi energia și informația care îi permite să fie catalizatorul vindecării clientului. 'Ascultarea' este o stare de atenție receptivă concentrată de obicei pe mâini, care acționează ca punct de concentrare a energiilor. În această stare de receptivitate comunicarea atinge un nivel nou. Energia subtilă vine de la Sursă, iar vindecarea este o chestiune care se decide între client și Univers. Universul recunoaște nevoile clientului și apoi furnizează circumstanțele care permit o reacție corespunzătoare la acele nevoi. Practicianul nu vindecă. El facilitează un proces.

Îmbrăcăminte:

Îmbracă-te confortabil. Vei fi complet îmbrăcat, fără încălțăminte, odihnindu-te cu fața în sus pe o masă de masaj, într-o atmosferă caldă și relaxantă. Dacă ai dificultăți cu această poziție trebuie să mă anunți pentru a găsi poziția optimă pentru tine.

Pe perioada ședinței nu vei fi atins. Doar finalul poate fi marcat, după caz, printr-o ușoară atingere pe unul dintre umeri.

Miresme, parfumuri, arome, etc.

Te rog să vii neparfumat! Diverse arome, parfumuri și miresme apar frecvent în timpul ședințelor de Vindecare reconectivă, iar parfumul tău poate interfera cu experiența din timpul ședinței.

Pe perioada ședinței mai pot apărea în câmpul conștiinței imagini, culori, simboluri, sunete, sau pot apărea manifestări în corpul fizic - vibrații, furnicături, senzații de cald sau de rece, spasme involuntare ale mușchilor, fluturări de pleoape, fine mișcări faciale, mișcări ale globilor oculari; pot fi percepute atingeri în diferite zone ale corpului; pot apărea descărcări emoționale manifestate uneori prin lacrimi. Sau poate să nu se întâmple nimic din toate acestea. După cum fiecare persoană este unică, fiecare ședință de vindecare este diferită.

Durata

Ședințele de Vindecare reconectivă durează de regulă 30 de minute. Vindecările au loc în afara constrângerilor de timp și de spațiu, așa încât mai mult timp nu înseamnă neapărat și mai bine. Un număr de 3 ședințe succesive sau cu pauză de câteva zile între ele ar trebui să fie suficiente pentru a percepe un beneficiu.

Bijuterii, curele, monede, telefoane mobile, etc.

Nu trebuie să-ți golești buzunarele, să scoți cureaua, monedele, bijuteriile, ceasul. Telefonul mobil va fi redus la tăcere pe durata ședinței.

Amestecarea cu alte tehnici de vindecare

Ședințele de Vindecare reconectivă și/sau Reconectare nu trebuie să fie amestecate cu alte tehnici de vindecare energetică, precum Reiki, Qi Gong, tonifiere, cristale sau alte practici "energetice". Amestecarea ședințelor cu altceva le diluează și le reduce la un nivel inferior Vindecării reconective și/sau Reconectării complete. Evitați "activitățile energetice" începând cu câteva zile înainte de ședințe și în săptămânile următoare. Cu cât mai mult timp vă permiteți să fiți în propria energie, cu atât mai bine.

Fără servicii medicale

În calitate de Practician de Bază de Vindecare Reconectivă și Practician certificat de Reconectare recunosc că oamenii care vin la mine pentru Vindecare Reconectivă/Reconectare sunt clienţi nu pacienţi, în ceea ce priveşte serviciile de Vindecare Reconectivă/Reconectare pe care le ofer. Ofer aceste servicii în cadrul unui program integrat de dezvoltare personală, și nu în cadrul unui program de terapii alternative, complementare, etc.

Vindecarea reconectivă și Reconectarea nu sunt tratamente sau proceduri medicale și nu înlocuiesc  protocoalele medicale oferite de medicul curant. Clienții sunt exclusiv responsabili de apelarea la sfaturi şi îngrijiri medicale.

Nu diagnostichez, tratez sau sfătuiesc în privința nici unui simptom, condiții, boli sau afecțiuni. Nu ofer nicio promisiune sau garanție clienților în privința rezultatelor Vindecării reconective/Reconectării.

Studii de cercetare

In cadrul cercetărilor experimentale și teoretice pe care Profesorul William Tiller de la Universitatea Stanford le realizează în domeniul științelor psihoenergetice, a arătat că există două niveluri diferite ale realității fizice care par să funcționeze fie în starea 'cuplată' fie în cea 'decuplată'. Vindecarea reconectivă se pare că este capabilă să 'comute' observatorul între cele două stări.

Studiul nr.11 este realizat de William A. Tiller, Ph.D. și Walter E. Dibble, Jr., Ph.D. și se referă la unele investigații experimentale care s-au realizat pe parcursul a patru ateliere de Vindecare reconectivă pe care Eric Pearl le-a susținut (februarie 2006 - Sedona, iulie 2007 - Los Angeles, august 2008 - Tucson și septembrie 2008- Los Angeles) și care, prin rezultatele obținute, confirmă această ipoteză.

Studiile realizate sunt puse la dispoziția publicului2 .

 

 

Elena Popescu
Practician de Bază de Vindecare Reconectivă 
Practician certificat de Reconectare


Sursele de informații de pe acest site sunt:
1 Dr. Eric Pearl : RECONECTAREA - Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine ;
 2 https://www.tillerinstitute.com/white_paper.html ( pentru studiul privind Vindecarea reconectivă);
Angajamentul Practicianului asumat prin acceptarea Standardelor de practică;
• Seminariile de instruire și întâlnirile Dr. Eric Pearl cu Practicienii de Vindecare reconectivă/Reconectare;
Materialele de informare achiziționate de la The Reconnection;
• Experiența mea ca practician;