Sunt inginer de profesie.

Mi-am început activitatea în 1985.

Începând cu anul 1993 am lucrat 12 ani în învățământul de stat ca profesor și apoi manager.

Pentru că satisfacția profesională era minimă am decis să părăsesc școala și să lucrez în mediul privat.

Am urmat cursuri în unități de formare particulare și m-am specializat în sisteme de management ale calității.

În paralel, de-a lungul anilor mi-am cultivat pasiunile și le-am dat o formă palpabilă.

Aşa cum nu există organizație profesională care să funcționeze fără obiective, programe de acţiune, evaluări ale performanței și îmbunătățiri continue ale proceselor, nu există om care să nu simtă că are o misiune în această viață. Principiile aplicabile unei organizații, se aplică fiecărui individ în parte și societății în ansamblul ei.

Treptat, am început să aplic mijloacele de performanță în propria mea viață și rezultatele s-au văzut.

Am început cu studiul nutriției pentru a-mi îmbunătăți condiția fizică, apoi am abordat viața din punct de vedere spiritual. Am participat la diverse seminarii și în final am devenit practician certificat de Vindecare Reconectivă și Reconectare .

Profitând de pregătirea mea academică, m-am specializat în life-coaching  şi am devenit simultan NLP Practitioner. Pentru că nutriția rămăsese cumva în urmă ca un instrument care mi-a fost de mare folos dar pe care l-am pus deoparte o vreme, m-am întors și am făcut din prima mea pasiune o a doua meserie, calificându-mă în acest domeniu.

Așa s-a născut 3πm, programul meu integrat de dezvoltare personală, pe care ți-l pun la dispoziție și ție, în cazul în care decizi că meriți tot ce e mai bun de la viață și ești hotărât să-ți împlinești misiunea. 

Dacă simți că este pentru tine, te aștept cu drag.